Om oss

Varmepumper Innlandet AS ble grunnlagt i 2018 av dedikerte individer, nemlig Thomas Hagen og Tore Røang Bråten. Med mange års erfaring fra mindre aktører innenfor bransjen, la de merke til hvordan fokus ofte ble rettet mot egen gevinst på bekostning av å finne optimale løsninger for kundene. Dette motiverte dem til å ta skrittet videre og etablere sitt eget selskap, drevet av visjonen om å bli ledende i Innlandet.

Gjennom hardt arbeid og engasjement har de klart å bygge opp en imponerende kundebase. Varmepumper Innlandet AS har ikke bare etablert seg som en pålitelig partner for privatkunder, men har også blitt foretrukket av store kjeder som Coop, Maxbo, Megaflis, mm. Ikke bare det, de har også sikret seg tilliten til en rekke konkurrerende nettbutikker som ønsker å dra nytte av deres ekspertise.

En viktig del av suksessen til selskapet er deres kontinuerlige fokus på kompetanse og kvalitet. Både selskapet og alle deres montører er stolte eiere av F-gass sertifikat og innehar all den nødvendige kompetansen som kreves for å levere førsteklasses installasjoner. 

I dag er varmepumper fra Varmepumper Innlandet AS like ettertraktede som varmt hvetebrød. De har blitt den foretrukne leverandør for de som søker energieffektive oppvarmingsløsninger. 

Uansett om du er en privatkunde eller en virksomhet som ønsker å dra nytte av deres ekspertise, ønsker de deg velkommen til å ta kontakt. Utforsk mulighetene med Varmepumper Innlandet AS og bli en del av deres stadig voksende familie av fornøyde kunder.