KUNDEOPPLEVELSER

Her er et lite utvalg fra våre fornøyde kunder

"Vi fikk installert varmepumpe av VIAS nå nylig. Kunnskapsrik, rask og nøyaktig - anbefales!"

- Erik Sandberg

"Altså FOR EN SERVICE! Rask, effektiv og trivelig! Kommer som avtalt, rydder etter seg, lærer opp og stiller opp hvis det er noe. Anbefales på det sterkeste!"

- Michaela D. K

"Fikk Varmepumpe installert dagen etter bestilling da det hastet! Super fornøyd med både pris og service! Anbefales på det sterkeste."

- T. A. Haug

"Dette var en proff opptreden helt fra henvendelsen på telefon til pumpa ble montert og satt i drift. Når montøren var ferdig var det ryddet og utført etter avtale. Hyggelige og dyktige både selger og montør. Absolutt å anbefale og nå gleder vi oss til vår safirsort Kajteki får noen kuldegrader å jobbe med"

- Odd Magne S-M

"Fort og effektivt service..fra første samtale til ferdig montert gikk overraskende fort ..er meget overrasket over hvor effektivt varmepumpa er ..så vil anbefale dette firma på det varmeste"

- K. Borgstein

"Veldig god service fra A-Å. Faglig dyktige og holder det de lover! Har sansen for gode løsninger, og er effektive. Har så langt montert 4 pumper for meg. ANBEFALES!"

- Kristoffer Hauger

"Varmepumpe bestilt søndag ferdig montert tirsdag, meget bra levert"

- Lars Erik Træet

"Skal du ha servise eller ny vamepumpe, anbefaller vi disse. Topp utført jobb med hyggelige arbeidere. Kom til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris. Meget fornøyd med dem."

- Gerd Roblin

Flinke folk som er raske til å montere og som gjør en ryddig og utmerket jobb, spesielt imponert over at de til og med jobber utover normal arbeidstid for å få jobben ferdig. Brukt de to ganger for å installere varmepumpe å like fornøyd begge gangene.

- E. Langset

"Flinke karer som vet hva de driver med. Er du kald og vil gjøre oppvarmingen komfortabel og spare strøm samtidig, ja da ringer du Varmepumper Innlandet AS."

- Sandheim-Mæhlum


"For flere år siden undersøkte vi muligheten for å få installert varmepumpe i eneboligen vår i Hamar. I den forbindelse var flere seriøse firmaer på besiktigelse med tanke på installering av en slik varmekilde. Men de ga alle samme svar, nemlig at det var umulig å plassere noen varmepumpe i huset vårt. Vi syntes dette var veldig beklagelig, men måtte etter hvert bare aksepterte at slik var det. Vi måtte dermed fortsette med vedfyring som vår primære varmekilde.

Litt sent på høsten 2021 observerte vi at en av våre naboer var i ferd med å få satt opp varmepumpe. Jeg holdt på med noe utearbeid mens dette pågikk, og kom tilfeldigvis i snakk med en av dem som var i sving med monteringen. Jeg kom da til å nevne at vi også gjerne kunne tenkt oss en slik varmepumpe, men at det var umulig å få plassert den noe sted. Det ble til at vi presenterte oss for hverandre, og mannen vi sto og snakka med het Thomas Hagen. Han spurte høflig om han kunne få ta en tur inn hos oss og se selv om det virkelig ikke lot seg gjøre å montere varmepumpe hos oss. Etter en kort besiktigelse vendte han tilbake til gangen i underetasjen, pekte på en veggflate der og sa: «Der kan den monteres». Han forklarte kona og meg hvorfor den kunne stå nettopp der, og hvordan han så for seg den videre monteringa av det hele. Han gikk også inn på hvordan varmestrømmen fra pumpa vill spre seg rundt i hele huset. Til slutt gikk vi ut, og han pekte straks ut et høvelig sted for plassering av uteenheten. Det var tydelig av den måten han la fram det hele på at han hadde grundige fagkunnskaper om det han drev med. I tillegg la han det fram på en svært sympatisk måte, der han nøyde seg med å orientere og forklare, og slett ikke primært for å selge. Både kona og jeg ga uttrykk for at vi syntes dette var meget interessant, men at vi selvsagt måtte få tenkt oss om litt før det eventuelt ble noen handel.

Vi nølte imidlertid ikke lenge. Allerede dagen etter ringte vi firmaet Thomas Hagen representerte, og bekreftet at vi ønsket å kjøpe varmepumpe av samme type som vår nabo nettopp hadde fått satt opp.

Det viste seg at det på grunn av den pågående pandemien var noe ventetid, men det tålte vi.
Rundt kl. 10.30 onsdag den 12. februar kom både Thomas og hans hyggelige kollega Nina for å sette i gang med prosjekt varmepumpe hos oss. Det var morsomt å følge litt med på hvordan de arbeidet. Det var tydelig at Thomas alltid visste hvordan arbeidsprosessen skulle legges opp, noe som selvsagt også var fordelaktig for Nina, som var under opplæring. De jobba stille, rolig og effektivt, og allerede i 17.-tida var alt gjort.

La det bare være sagt: Som allerede nevnt, arbeidet de svært effektivt. Dessuten gjorde de meget pent arbeid, både inne og ute. De løsningene som ble valgt når det gjaldt montering og plassering av de ulike komponentene, var uten tvil de desidert mest hensiktsmessige og i tillegg også de som falt heldigst ut rent estetisk.

I tillegg må det legges til at de begge to var veldig hyggelige og lette å ha med å gjøre.

Vi har absolutt ingenting å utsette på noe som helst når det gjelder installering av varmepumpe hos oss. Vi er tvert imot svært godt fornøyd med alle sider av det hele, fra begynnelse til slutt. Vi kan trygt anbefale både selve firmaet, en ansatt vi hadde kontakt med via telefon, og, ikke minst, de som tok seg av alt det praktiske hos oss, altså kunden.

Avslutningsvis vil vi også si at vi er kjempefornøyd med den nye varmekilden vår!!! Vi har fått det behagelig varmt og godt over hele huset - både dag og natt. Og så er det jo så lettvint. Og så renslig. Og så rimelig. Og - ikke minst: Så miljøvennlig. Det var virkelig flaks at jeg kom i prat med Thomas da han var med og monterte varmepumpe hos naboen, og at han tok seg bryet med å stikke innom oss for å se på mulighetene for å sette opp en varmepumpe der flere hadde funnet ut at «det var umulig»."

- Rita H. og A. Jørstad.Vi takker for alle tilbakemeldinger vi får!

Ønsker du også å legge inn din erfaring med Varmepumper Innlandet AS.
Fyll inn skjemaet nedenfor

Bestill varmepumpe av oss å bli fornøyd kunde du også! 

Ring oss på telefon +47 61 40 36 66