ICEBREAKER Premium 7.5 Dark

Toppmodellen (Dark)

Maks varmekapasitet: 7,50kW
Årsvarmefaktor SCOP: 5,70 | Energiklasse: A+++
Maks Luftmengde: 1008 m³/t
Varmekapasitet ved -15°C: 4,80 kW
Fabrikkgarantert drift ned til utetemperatur: -35 °C

Pris inkludert standard montering! 

Farge "Grafittgrå"

NB: Eventuelt elektrikerarbeid med strømtilførsel til varmepumpens utedel må besørges av kunde selv. (Dette er ikke noe vi utfører)

kr 33 990,00

Tips: Ønsker du lese mer om denne modellen kan du laste ned produktinformasjon nedenfor!

ICEBREAKER Premium 7.5

NYHET! Premium 7.5 er enda kraftigere enn sin forgjenger og kommer i helt ny drakt.

Rå ytelse selv i bitende kulde. Utviklet spesielt for vårt røffe og skiftende klima og har et bredt spekter av innovative og energisparende egenskaper, i tillegg til at innedelen er en eksepsjonelt god luftrenser.

Driftstestet ned til -35°C og bygget med Inverter+ kompressor som sørger for maks energieffektivitet selv på virkelig kalde dager. 

Kan redusere visse typer bakterier og virus i luften med opptil 99%

Luftfilteret nanoe X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt.

Hvordan kan nanoe™ X-teknologi bidra til bedre inneklima?

Varmepumper fra Panasonic er kjent for den avanserte nanoe™ X-teknologien - men hva er dette for noe? nanoe™ X er et system for luftrensing i hjemmet som kan brukes året rundt. Teknologien kan holde hjemmet ditt varmt og rense luften samtidig på vinterstid. Om sommeren kan nanoe™ X derimot fjerne pollen og vond lukt.

Panasonic ICEBREAKER Premium lar deg nemlig aktivere nanoe™ X og la den stå på døgnet rundt. Du velger selv om den skal rense og avkjøle eller varme opp luften, avhengig av årstid. nanoe™ X kan blant annet fjerne pollen, mugg, bakterier, allergener og virus.

Varmepumpen er dermed et godt valg for deg som er plaget av astma og allergi, samt alle andre som er opptatt av et rent og godt inneklima.

Full kontroll over temperatur & strømforbruk

Innebygd WIFI gjør det enkelt å kontrollere temperaturen når, hvor og på den måten som passer deg best via Comfort Cloud. Du kan også koble Appen sammen med taleassistentene Google, og Amazon Alexa. Styr og overvåk varmepumpen i bilen med Tibber, fra kontoret eller fra sofaen kun med å bruke stemmen.